Barça

Ja preparen la Champions

Femení. El Barça de Lluís Cortés va tornar ahir als entrenaments després de quatre mesos. La setmana vinent iniciarà una estada de deu dies a la Vall d’en Bas. També jugarà dos amistosos

L’equip femení del Barça va guanyar la lliga en confinament. La temporada, però, no havia acabat per al grup de Lluís Cortés, tècnic que acaba de renovar el seu contracte amb el club blaugrana. Encara havia de disputar la lliga de campions. Per preparar-la, l’equip va tornar ahir als entrenaments a la ciutat esportiva Joan Gamper després de quatre mesos d’aturada per la crisi sanitària de la Covid-19. Les dobles sessions d’entrenament seran habituals aquesta setmana i les jugadores aniran passant de manera esglaonada les proves mèdiques. Ahir ho van fer Mariona Caldentey, Mapi León i Cata Coll. La setmana vinent, tot el grup es traslladarà a la Vall d’en Bas per fer una estada de deu dies. Posteriorment, els dies 2 i 9 d’agost, el Barça jugarà un parell d’amistosos contra el Montpeller.

L’equip de Lluís Cortés jugarà els quarts de final de la Champions a partit únic a San Mamés contra l’Atlético de Madrid el 21 d’agost. La fase final de la lliga de campions es disputa entre el 21 i el 30 d’agost a Bilbao i Sant Sebastià.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)