Barça

El segon uniforme del curs que ve, negre i daurat

Barça. El negre és el color dominant a la samarreta, els pantalons i les mitges, amb motius de color or

Sota el lema ‘Els colors van per dins’, el FC Barcelona ha presentat la segona vestimenta de la temporada 2020/21. El color negre és el protagonista de la samarreta, els pantalons i els mitjons, combinat amb diferents motius daurats. Segons el comunicat del club, s’aposta pel negre, que és sinònim d’absència de color, “posant de manifest que el cor dels culers és blaugrana, al marge del que portin o de com es mostrin de cara a l’exterior.”

És la tercera vegada en la història que el Barça vestirà de negre: en la temporada 2011/12 va ser el color de la segona samarreta, i en la 2012/13, la tercera. Aquesta vegada incorpora una vora daurada a les mànigues i un coll de dos tons en forma de V negre i daurat. La senyera, igual que en la primera equipació, se situa al dors just a sota del coll. Un altre dels elements distintius d’aquest disseny és que l’escut brodat al pit també serà únicament de color daurat, igual que els logos dels patrocinadors.

Completen l’equipament els pantalons, també de color negre, amb el dorsal daurat, a la cama dreta i l’escut, també color or. Finalment, les mitges són negres a excepció de l’escrit Barça i el logo de Nike a la part central.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)