Barça

Braithwaite no entra en els plans del Barça i se li busca una sortida

Barça. El discret rendiment que ha ofert i la nòmina de davanters, amb les incorporacions d’Ansu, Pedri i Trincão, no li deixen lloc a la plantilla blaugrana

Martin Braithwaite no entra en els plans de futur del FC Barcelona. El davanter danès, que va arribar, sorprenentment, des del modest Leganés a darrera hora en el mercat d’hivern, a canvi de 18 milions d’euros, després de la lesió que es va fer Luis Suárez, no està inscrit en la Champions League i, per tant, tot fa pensar que no tornarà a jugar en el gegant blaugrana. El seu rendiment ha estat molt discret i allunyat del nivell que s’ha d’exigir als davanters del Barça: ha estat titular només quatre vegades en 14 partits de lliga, ha disputat 406 minuts de 1.260 possibles i ha marcat un sol gol, a Mallorca. No el va ajudar l’aturada de la competició per culpa de la pandèmia ni, per descomptat, la recuperació de Luis Suárez. En tot cas, amb Messi, Suárez, Dembélé i Griezmann disponibles; amb els joves Ansu Fati, Pedri i Trincão empenyent ben fort i, fins i tot, amb un atacant de primer ordre, com és Lautaro Martínez, en la llista de fixatges, Braithwaite no té cabuda a la plantilla blaugrana.

El cas és que el Barça li busca una sortida i que espera trobar-la, principalment en la Premier League. No s’han de descartar, però, altres destins, com ara França. El problema són les quatre temporades de contracte que va signar Braithwaite. El jugador, que és conscient de la seva situació, té una fitxa no gaire elevada, en comparació amb la dels seus companys, però sí inaccessible per a algun dels clubs que poden preguntar per ell. La solució podria ser una cessió amb dret de compra. En tot cas, el FC Barcelona té temps fins al pròxim 5 d’octubre, que és quan es tancarà el mercat d’estiu.

Mentrestant, tot i que no jugarà la Champions, Martin Braithwaite continua entrenant-se a les ordres de Quique Setién.

JA ESTÀ

Com que no està inscrit en la Champions, podria no tornar a jugar en el Barça

QUATRE ANYS

Va arribar a última hora en el mercat d’hivern i va signar fins al 30 de juny del 2024

MINUTS JUGATS

406
sobre 1.260,
un 32%, en els quals ha marcat un gol. Ha estat quatre cops titular en 14 partits.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)