Barça

De Jong, segur de passar ronda

Barça. El migcampista holandès diu estar totalment recuperat de la lesió que el va fer estar fora de l’equip en la part final de la lliga i veu a tot el grup molt motivat no només per eliminar el Nàpols, també per guanyar la Champions

El Barça va tenir una baixa important després del retorn de la competició. Frenkie de Jong va jugar el primer partit contra el Mallorca, va caure lesionat i ja no va tornar a jugar fins els dos últims partits. Minuts contra l’Osasuna i l’Alavés. L’holandès està totalment recuperat i esperant amb ganes el partit contra el Nàpols. “Estic segur que passarem l’eliminatòria. Aquestes setmanes després de la lliga m’han servit per preparar-me i estic preparat per jugar contra el Nàpols”, ha dit en una entrevista a la televisió oficial del club. De Jong sap que l’equip italià serà un rival complicat, però veu al Barça molt motivat per, després d’haver perdut la lliga, guanyar la Champions. “Ells són un equip molt disciplinat, amb jugadors de molta qualitat. Vam aconseguir un bon resultat a Itàlia, però haurem de jugar millor a casa. Nosaltres hem tingut més descans, però ells arriben amb més rodatge. No sé que serà millor. El resultat dependrà de nosaltres. De com sortim i de com juguem. Estem molt motivats per guanyar no només el partit, la Champions. En quatre partits, la podem guanyar”.

L’holandès valora el nou format de competició: “És especial, però li pot donar avantatge als equips més petits que tenen més possibilitats de donar la sorpresa contra els grans. La nostra part del quadre és més complicada”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)