Barça

Setién: “En cap moment m’ha passat pel cap que aquest sigui el meu últim partit”

Barça. L'entrenador analitza el partit contra el Nàpols

Quique Setién ha valorat el partit de tornada dels vuitens de final de la lliga de campions contra el Nàpols. Aquestes són les seves millors respostes.

EL DESCANS: “Les sensacions de l’ultim partit van ser positives. Necessitàvem un descans i hem tingut el temps suficient per preparar bé el partit, descansar i tornar amb energia renovada”.

EL SEU FUTUR: “Sabia que en farien aquesta pregunta. En cap moment m’ha passat pel cap que aquest serà el meu últim partit. Penso en la victòria i després afrontar amb energia la final a vuit de Portugal”.

PLANTILLA SUFICIENT: “Comptar amb tothom sempre és millor. Tenim molts jugadors del filial que ens hauran d’ajudar. No puc variar les circumstàncies, ens hem d’adaptar i tractarem de competir de veritat. Segur que ho farem”.

ARTHUR: “Vaig parlar amb ell abans que marxés. El que he sabut després és a través del club. La situació actual ja depèn del club”.

DEMBÉLÉ: “Hem pensat en la possibilitat de convocar-lo, però ha pogut fer pocs entrenaments amb el grup. El risc era gran, ell tampoc està encara amb confiança. El millor era no portar-lo i a veure que passa la setmana que ve si anem a Portugal,. allà vindria segur”.

EL NÀPOLS: “És un equip que ha millorat moltíssim. Té mols registres que el converteixen en un gran equip. És l’equip dels que més possessió de pilota té a Itàlia. Defensa bé i sap atacar i fer mal. Tractarem de minimitzar el seu potencial i el bon moment de forma en què es troba. Té davanters molt bons. Ens pot fer mal amb la pilota”.

ANSU I RIQUI: “Són dos jugadors que quan actuat ho han fet molt bé. Podrien perfectament ser titulars. Segur que si surten d’inici ho faran molt bé i amb totes les garanties”.

LA MILLORA DEL BARÇA: “Ens ha faltat continuïtat en les coses que fem bé, però crec que en l’últim partit es van veure coses molt bones. Des de la nostra arribada hem tractat de recuperar algunes coses, combinant les nostres idees amb les pròpies del club, i crec que moltes coses les hem aconseguit. Estem satisfets amb la progressió de moltes de les coses que fem i continuarem treballant per millorar amb les que encara no estem satisfets”.

TREBALL PSICOLÒGIC: “La motivació en aquests tipus de partits és màxima. No cal gaire treballar aquest aspecte. Tenim jugadors que han jugat molt partits com aquest, tenim una davantera de somni”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)