Barça

Quique Setién no pensa en el seu futur a la banqueta

Barça. El tècnic blaugrana no vol parlar sobre si la seva continuïtat depèn del partit contra el Nàpols. “En cap moment m’ha passat pel cap que aquest sigui el meu últim partit”, diu

“En cap moment m’ha passat pel cap que aquest sigui el meu últim partit. Penso en la victòria i, després, a afrontar amb energia la final a vuit de Portugal”. Quique Setién es va mostrar segur respecte al seu futur a la banqueta del Barça en la prèvia del partit contra el Nàpols. El tècnic del Barça està segur de poder superar l’eliminatòria després d’un descans que ha anat bé a l’equip. “Les sensacions de l’ultim partit van ser positives. Necessitàvem un descans i hem tingut el temps suficient per preparar bé el partit, descansar i tornar amb energia renovada”, va dir el càntabre, que va lamentar les moltes baixes que té per al partit d’avui, però es va mostrar convençut que els jugadors del filial respondran si els necessita, amb dos noms propis: Riqui Puig i Ansu Fati, dos futbolistes amb dinàmica del primer equip des de fa mesos. “Són dos jugadors que quan han actuat ho han fet molt bé. Podrien perfectament ser titulars. Segur que si surten d’inici ho faran molt bé i amb totes les garanties.”

L’entrenador blaugrana va repetir el seu discurs respecte a la millora en el joc de l’equip des de la seva arribada el mes de gener. Setién creu que l’equip ha anat a més des del partit d’anada contra el Nàpols. “Ens ha faltat continuïtat en les coses que fem bé, però crec que en l’últim partit es van veure coses molt bones. Des de la nostra arribada hem tractat de recuperar algunes coses, combinant les nostres idees amb les pròpies del club, i crec que moltes les hem aconseguit. Estem satisfets amb la progressió de moltes de les coses que fem i continuarem treballant per millorar aquelles en què encara no estem satisfets.” El tècnic, però, va avisar del perill del Nàpols de Gattuso: “És un equip que ha millorat moltíssim. Té molts registres que el converteixen en un gran equip. És l’equip que més possessió de pilota té a Itàlia. Defensa bé i sap atacar i fer mal. Tractarem de minimitzar el seu potencial i el bon moment de forma en què està. Té davanters molt bons. Ens pot fer mal amb la pilota.”

I, després d’analitzar el joc de l’equip italià, va parlar de dos jugadors en concret. Arthur no va tornar de la setmana de descans perquè es nega a tornar a jugar amb el Barça després d’haver fitxat pel Juventus. “Vaig parlar amb ell abans que marxés. El que n’he sabut després és a través del club. La situació actual ja depèn del club”, va dir el tècnic sobre el brasiler, amb qui no ha mantingut una bona relació.

El segon nom propi és el de Dembélé, que està a punt de rebre l’alta: “Hem pensat en la possibilitat de convocar-lo, però ha fet pocs entrenaments amb el grup. El risc era gran, ell tampoc està encara amb prou confiança. A veure què passa la setmana que ve si anem a Portugal, allà vindria segur.”

LES FRASES

Necessitàvem un descans i hem tingut el temps suficient per preparar bé el partit, descansar i tornar amb energia renovada
Ansu Fati i Riqui Puig són dos jugadors que quan han actuat ho han fet molt bé. Podrien ser perfectament titulars
Vaig parlar amb Arthur abans que marxés. Ja no he parlat més amb ell. La situació actual ja no depèn de mi, depèn del club
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)