Barça

Gattuso: “Demà hem d’escalar un Everest”

Champions. El tècnic del Nàpols reconeix que demà els espera un duel molt complicat contra el Barça i torna a elogiar Riqui Puig

L’entrenador del Nàpols, Gennaro Gattuso, ha reconegut que els espera un partit molt complicat contra el Barça. “Sabem la qualitat del Barça i hem de fer un gran partit tant a nivell tècnic com tàctic. Sabem que hem de fer un gran partit i fins i tot amb això potser no ens serveix.”, afirma. El tècnic italià, que ha admès que sense públic el Barça perd part de l’avantatge de jugar a casa, va assegurar que el seu equip ha millorat molt en els últims partits. “Som l’equip que hem tingut més possessió i que més ocasions hem creat.”. Gattuso defensa el seu estil com a entrenador, allunyat del que era com a futbolista malgrat reconèixer que li costarà treure’s l’etiqueta de “defensiu”. També està convençut que el Barça pot ser més perillós perquè ja només li queda la champions. “No haver guanyat res li dóna més força al Barça. Li dona més mentalitat. Ho veig així. És un equip que fa molts anys que està acostumat a guanyar. Demà hem d’escalar un Everest. He sentit tantes coses ... El Barcelona ha recuperat a tots els jugadors menys els sancionats. Té grans jugadors i són un espectacle veure’ls jugar .”. Gattuso ha tornat a elogiar Riqui Puig. “Ja ho vaig dir fa dos anys. És un gran jugador que té un gran talent. És un espectacle veure’l jugar. És mèrit de la pedrera del Barça.”, assenyala.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)