Barça

Inici de la pretemporada per a nou futbolistes

Barça. Trincao, Matheus Fernandes, Todibo, Wagué, Aleñá, Rafinha, Miranda i Oriol Busquets es faran demà tests mèdics, dimecres la revisió i dijous ja iniciaran els entrenaments

Malgrat que la temporada 2019-2020 encara no ha finalitzat perquè el Barça té divendres un partit importantíssim de quarts de final de la champions contra el Bayern de Munic, un grup de nou futbolistes ja començarà la pretemporada de cara a l’exercici 2020-2021. Són Pedri, Trincao, Matheus Fernandes, Todibo, Wagué, Aleñá, Rafinha, Miranda i Oriol Busquets, que dimarts a la tarda ja es faran els tests mèdics corresponents. Dimecres a la tarda passaran les revisions mèdiques abans de l’inici dels entrenaments, que s’iniciaran el dijous, a les 18.30 hores, a la Ciutat Esportiva. Aquests nou jugadors seguiran amb la seva preparació amb cinc sessions previstes per la setmana vinent, totes elles a les 9.30 hores.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)