Barça

Arrogants, com sempre

Champions. Veus autoritzades del Bayern de Munic veuen molt superior l’equip alemany en els quarts de final contra el Barça i fins i tot han menystingut Leo Messi i Ter Stegen

L’arrogància sempre ha estat un dels trets distintius del caràcter alemany. Ho estan demostrant aquests dies en el Bayern de Munic, rival del Barça en els quarts de final de la Champions. Es veuen superiors a l’equip de Quique Setién i no ho amaguen. Després d’eliminar el Chelsea amb un contundent resultat global de set a un, es van concentrar a l’Algarve per preparar aquesta Champions de Portugal i creuen que són els grans favorits al títol. O almenys a estar a les semifinals.

Ja va ser contundent una de les seves llegendes, Lothar Matthaus, després dels quarts de final. “Crec que el Bayern hauria d’equivocar-se molt i fer les coses molt malament per perdre contra el Barça”, va dir. Paraules que va rematar ahir considerant fins i tot Robert Lewandowski, màxim golejador de la present edició de la lliga de campions amb tretze gols, per davant de Leo Messi. “Messi s’enfronta al seu successor com a millor futbolista del món. Lewandowski és el millor jugador, no només el millor davanter”, diu l’alemany.

També va dir-hi la seva una altra llegenda del club alemany, ara president d’honor del Bayern de Munic. Karl-Heinz Rummenigge va ficar cullerada en el duel que mantenen els porters dels dos equips, Ter Stegen i Neuer, lògicament escombrant cap a casa. “Alemanya té la sort de tenir aquests dos porters, tot i que Neuer és un porter de talla mundial i Ter Stegen encara fa camí per ser-ho.” Una mica més modest es va mostrar ahir Thomas Müller. “El Barça no ha guanyat la lliga espanyola i ha mostrat alguns problemes, però a partit únic pot passar qualsevol cosa.”

El Bayern se sent fort després de la gran trajectòria amb Hansi Flick a la banqueta. No perden cap partit des del 7 de desembre de l’any passat, amb un balanç contundent de 26 victòries i un empat. Diuen que, com més temps fa que un equip no perd, més a prop és la derrota.

Leo Messi entrena sense problemes

Leo Messi és la gran esperança blaugrana per superar els quarts de final de la Champions. L’argentí va entrenar-se ahir amb normalitat després de 48 hores de descans per recuperar-se del dolor que li va provocar en el turmell esquerre la patacada de Koulibaly en el partit contra el Nàpols. No tindrà problemes per viatjar demà a Lisboa. També ho hauria de fer Ousmane Dembélé. Fa sis mesos de l’última operació a la qual es va sotmetre i està preparat per rebre l’alta mèdica i mirar d’ajudar l’equip a Lisboa.

La totalitat de la plantilla va passar ahir proves PCR, com exigeix el protocol de la UEFA, dos dies abans de viatjar a Lisboa. Els jugadors i el cos tècnic del Barça tornaran a passar una altra PCR demà només aterrar a la capital de Portugal. També van passar proves de control del coronavirus, en aquest cas no de la UEFA, sinó del club, els nou jugadors citats per començar la pretemporada. Les noves incorporacions i els futbolistes que tornen de cessions. Estrany en temps de la Covid-19.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)