Barça

Xavi no creu que ara sigui el moment de tornar al Barça

Barça. El tècnic de l’Al-Sadd, però, té un projecte de futur en el club blaugrana

En una entrevista al diari El País, Xavi Hernández ha assegurat que encara no és el moment de fitxar pel Barça, així que se l’ha de descartar per si el club no confia en Quique Setién la temporada vinent. “Hi ha soroll extern, temes extraesportius... No crec que sigui ara, no. Al gener els vaig dir que no era el moment, i ara no m’han contactat. Com a culer els desitjo el millor. Respecto molt Quique Setién, té un manual de joc molt semblant al que el Barça necessita, que és el cruyffisme, una altra cosa és que els resultats acompanyin.”, afirma.

El tècnic de l’Al-Sadd, això sí, està il·lusionat amb entrenar el Barça en un futur i té el seu projecte al cap. “Jo estic encantat de seguir adquirint experiència, reptant-me, i per suposat per a mi seria un privilegi entrenar algun dia el Barça, amb un equip de somni, amb Jordi Cruyff, Carles Puyol i alguns jugadors actuals. M’agradaria fer un equip amb gent vàlida que coneix la casa, gent de la meva confiança i de la meva corda.”. Finalment, assegura que el Barça i Leo Messi han de seguir units per continuar guanyant títols i que la clau perquè l’argentí rendeixi és fer-lo “feliç”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)