Barça

Quique Setién: “Serà igualat, tindrem molt a dir en aquest partit”

Barça. L’entrenador del Barça espera un duel molt igualat contra el Bayern de Munic i resta transcendència al dibuix amb el que surti

Quique Setién, com Artuto Vidal, també considera que el Barça tindrà moltes més possibilitats en el partit contra el Bayern de Munic que el que molta gent es pensa. El tècnic, de fet, espera un partit molt igualat. “Per descomptat, estem convençuts. Sabem del potencial del rival, els seus números i la seva capacitat, amb un potencial extraordinari, però nosaltres també ho som, Crec que serà un partit igualat, amb alternatives. Tindrem molt a dir en aquest partit.”, ha dit Setién.

Això sí, ha reconegut que els alemanys són un equip amb un gran potencial. “Del Bayern ens preocupa molt tot. És un equip molt complet, pressiona bé, ataca amb molta gent, defensa bé. Però ells saben que si superes la seva pressió, els pots fer mal. No hi haurà un dominador clar. El que encerti s’endurà l’eliminatòria. Però ho veig molt igualat.”. Setién ha restat transcendència al dibuix amb el qual sortirà el seu equip però si que creu que el més important és tenir el control del joc. “Serà un partit important per tenir la pilota perquè això et permet defensar menys. El potencial ofensiu de l Bayern és molt alt i si tu tens la pilota et podran fer menys mal. Tot dependrà de l’encert.”, ha dit.

El tècnic barcelonista ha assegurat que arriben bé al duel i ha revelat que Dembélé pot tenir alguns minuts si ho considera oportú. També està convençut que Messi és millor que Lewandoswki i que tots dos tenen grans companys que els ajuden a finalitzar jugades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)