Barça

“El millor equip del món és el Barça”

Champions. Arturo Vidal reconeix el potencial del Bayern de Munic, club en el qual va estar tres temporades, però reivindica el talent del Barça i diu que, tot i que Lewandowski és un gran davanter, Messi és d’un altre planeta

Arturo Vidal va arribar del Bayern al Barça ara fa dos estius. El xilè coneix perfectament l’equip alemany i sap de la seva força, però ahir a Lisboa va reivindicar la força del Barça, sobretot després de les declaracions que han fet alguns dels dirigents alemanys, que fins i tot van menystenir l’equip de Setién. El xilè va dir: “Aquest és el partit més important de l’any. Sabem que el Bayern està fent un any espectacular, però nosaltres som el Barça i, si fem les coses bé, segurament passarem. Conec els jugadors del Bayern i el que es diu fora no és el que pensen ells. No juguen contra un equip de la Bundesliga, juguen contra el millor equip del món. Els conec i el Bayern sempre se sent favorit, però juguen contra el Barça. Vejam qui surt a guanyar el partit.” També va lloar Lewandowski, però deixant clar que no està al nivell de Messi després que a Alemanya hagin dit que és millor que l’argentí. “Lewandowski és un golejador extraordinari, vaig estar tres anys amb ell i vaig veure com s’entrenava. Serà difícil de marcar-lo, però no es pot comparar amb Messi, Leo és d’un altre planeta.” Vidal per acabar va demanar confiança a l’afició. “Entenc que no ens vegin com a favorits perquè en la lliga no vam estar bé, però tenim talent, en Leo, i si fem les coses bé podem guanyar qualsevol i aquí ho volem demostrar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)