Barça

Busquets, en principi, si que es quedarà però pot canviar el seu rol

Barça. Koeman mantindrà el migcampista català i ja li ha dit a Coutinho que compta amb ell, i a Rakitic i Vidal que es busquin equip.

El nom de Sergio Busquets havia aparegut com un dels que no se salvaria de la renovació que està preparant el Barça de cara a la temporada vinent. En principi, però, els canvis no l’afectaran i es quedarà en l’equip sota les ordres de Ronald Koeman. Ara bé, el seu rol possiblement serà diferent i no serà tan indiscutible com en les últimes temporades. El tècnic creu que pot ser útil tenir-lo en la plantilla i a més amés és un futbolista fet a casa.

Koeman també ha parlat ja amb Coutinho per comunicar-li que el vol en el seu projecte i, per contra, Rakitic i Arturo Vidal ja coneixen per boca del tècnic holandès que s’han de buscar equip perquè no els vol. Umtiti és un altre que ja hauria de tenir les maletes a mig fer perquè tampoc es compta amb ell.

Hi ha també el cas de Jordi Alba. També s’havia dit que seria una de les baixes però Koeman el veu molt aprofitable. Ara bé, si que li ha reclamat un canvi d’actitud perquè vol que torni a rendir al màxim. El fet de tenir un contracte encara molt llarg també complicava, i molt, la seva sortida.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)