Barça

Discrepàncies internes

Vot de censura. Jordi Farré, sol·licitant de la moció, presenta una plataforma telemàtica per recollir signatures de manera digital. Des del club expliquen que no seran validades i els grups d’opinió es desmarquen del precandidat

Els promotors del vot de censura contra el president del Barça, Josep Maria Bartomeu, i la seva junta directiva han d’entregar dijous els suports que hagin rebut dels socis. En necessiten 16.520 per poder portar el vot de censura a les urnes. Avui, el precandidat, Jordi Farré, líder de Nou Impuls Barça i sol·licitant del vot de censura, va presentar una plataforma de signatures telemàtiques per a que els socis puguin signar a favor de la moció de manera digital. “La Generalitat ha autoritzat la votació electrònica en assemblees de clubs. La Unió Europea també reconeix com a vàlid el sistema de votació electrònica. Estem molt aprop i creiem que podem recollir entre 3.000 i 4.000 signatures de fora de Catalunya amb aquest sistema. No té cap sentit que el club no les accepti. Hem consultat amb tres bufets diferents d’advocats i tots ens han dit que les han d’acceptar”, deia Farré en roda de premsa.

Fonts properes a la directiva del Barça explicaven poc després que les signatures digitals no seran validades pel club perquè els Estatuts del FC Barcelona no ho contemplen. Es demarcaven de Farré hores després del seu anunci els vuit grups d’opinió que donen suport al vot de censura. “Les aventures digitals no tenen cabuda en aquesta fase del procés. El club no les acceptarà i no podem perdre temps, esforços i signatures”, deia a aquest diari un portaveu de la moció, que confia en arribar a les signatures que es necessiten.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)