Barça

Contra el Girona, al Johan Cruyff

Barça. Luis Suárez podria entrar en la llista de convocats de Ronald Koeman per a aquest amistós, el segon de la pretemporada blaugrana, que es disputarà avui, a partir de les 19 h (Barça TV i TV3), a porta tancada

Enmig de l’incert període d’entrades i sortides que es viu al voltant de la plantilla del Barça tindrà lloc aquesta tarda, a partir de les 19 h, el segon amistós de la pretemporada. Com el primer, es jugarà a l’estadi Johan Cruyff a porta tancada i, també com el primer, el rival serà un equip català: el Girona FC. Ahir al matí va tenir lloc la segona sessió d’entrenament de la setmana al camp Tito Vilanova de la ciutat esportiva. Ronald Koeman va poder treballar amb tots els futbolistes disponibles, entre altres Luis Suárez, que podria formar part de la convocatòria del tècnic holandès per a aquest partit, segons algunes informacions. També es van entrenar Miralem Pjanic i Jean- Clair Todibo, però de manera individual, per complir el protocol de LaLiga contra la pandèmia.

Quant al Girona, que tampoc no ha debutat a la lliga, perquè va disputar la fase d’ascens a primera fins a l’últim dia, el d’avui serà el primer test seriós abans de començar la temporada. Amb tot, l’equip que avui es podrà veure a Sant Joan Despí no tindrà gaire a veure amb el que, finalment, competirà a segona divisió aquest curs. El límit salarial forçarà unes quantes sortides, com la que ahir es va anunciar de Borja García a l’Osca, i també noves incorporacions.

El Barça-Girona es podrà seguir en directe a Barça TV i a TV3.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)