Barça

Dos dies per aconseguir 3.820 signatures

Moció de censura. Ahir al matí se n’havien recollit 12.700

Ahir al matí, la plataforma Més que una Moció va actualitzar la xifra de signatures recollides per al vot de censura que pretén presentar contra Josep Maria Bartomeu i la seva junta directiva. El cas és que, tot i les dificultats, especialment perquè no hi ha hagut cap partit al Camp Nou, han aconseguit el suport de 12.700 socis del FC Barcelona. No són pocs. Tot i així, abans de demà al migdia, Més que una Moció en necessita aconseguir 3.820 més per arribar a les 16.520 que calen per tirar endavant la seva iniciativa. Marc Duch, un dels portaveus de la moció, és optimista. “Ja hem recollit més signatures que mai en un intent de moció de censura a la directiva del Barça. Fins a l’últim moment no sabrem si tindrem les signatures necessàries, però anem bé.”

D’altra banda, la secretaria general de l’Esport aclaria que les signatures només es poden fer de manera presencial i que, per tant, les aconseguides per la via telemàtica serien invalidades. Per tant, la implementació d’un sistema telemàtic de recollida de signatures que va anunciar Jordi Farré, un altre dels promotors de la moció, no servirà de res. De fet, la resta d’impulsors s’han desmarcat d’aquesta iniciativa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)