Barça

Suárez s’allunya de la Juve i Depay haurà d’esperar

Mercat. El president del Lió desvela que Bartomeu li va confessar que no tenia diners per fitxar l’holandès, mentre el club italià té pressa per incorporar un davanter i aposta per Dzeko

En el Juventus corre molta pressa la incorporació d’un nou davanter, i això no ajuda gens a la possibilitat que Luis Suárez canviï el blaugrana pel bianconero. Andrea Pirlo, tot i que frisava per tenir el 9 del Barça a les seves ordres, va haver de reconèixer, després de l’últim amistós jugat pel seu equip, contra el Novara, que era urgent l’arribada d’un atacant que acompanyés amb garanties Cristiano Ronaldo. El cas és que el club torinès s’hauria decidit ja pel fitxatge d’Edin Dzeko, l’alternativa a l’uruguaià. El davanter del Roma està desitjant fer les maletes i, de fet, la seva sortida dependria només de l’arribada d’Arek Milik, del Nàpols, a l’equip romanista. “El mercat està obert fins al 5 d’octubre i poden passar moltes coses d’aquí a llavors”, deia el responsable de la direcció esportiva del FC Barcelona, Ramon Planes. Unes paraules que també han contribuït que el Juventus apartés Suárez de la seva primera opció. A Torí no poden esperar i, per si no n’hi hagués prou, saben que la decisió de Messi de no marxar del Barça pot condicionar les ganes de sortir del seu íntim amic.

De la marxa de Luis Suárez, d’altra banda, en depèn l’arribada de Memphis Depay. Fins que el charrúa no deixi el Barça no hi haurà lloc, ni al camp ni en l’economia del club, per al davanter de l’Olympique de Lió. Ahir, a més, el president del club francès, Jean Michel Aulas, afegia llenya al foc en corregir, via Twitter, al diari holandès De Telegraaf, que havia anunciat un acord entre el FC Barcelona i el Lió pel traspàs de Depay, per valor de 25 milions d’euros més cinc d’opcionals. “El president del Barça (Josep Maria Bartomeu) em va dir diumenge que el Barça estava patint molt per la crisi de la Covid i que no tenia possibilitat de fer una oferta. #memphis”, etzibava en una piulada.

VOLEN FITXAR ARA

Pirlo va demanar amb urgència un davanter després de l’últim amistós del Juventus

L’UN PER L’ALTRE

L’arribada de Depay depèn directament de la sortida de Luis Suárez

Arturo Vidal diu adeu, però ajorna el seu viatge a Milà

No és oficial encara, però que Arturo Vidal ja no és jugador del FC Barcelona ho van deixar ben clar ahir al matí Ramon Planes i el mateix jugador. “Aprofito per donar-li públicament les gràcies per aquests dos anys. És un noi extraordinari, amb un cor enorme. Ha estat molt important en el grup, per l’energia que transmet.” Una estona abans Vidal havia arribat a la ciutat esportiva per recollir les seves coses i acomiadar-se dels seus companys. Dilluns a la nit s’havia arribat a un acord per a la seva sortida entre els seus representants, el Barça i l’Inter de Milà.

L’Inter pagarà una xifra simbòlica de traspàs, que rondaria el mig milió d’euros, i signarà per un seguit de variables segons objectius, com en l’operació que va permetre que Rakitic tornés al Sevilla. Per la seva banda, Arturo Vidal perdonarà una part de la fitxa que havia de percebre en la seva última temporada de contracte. El Barça s’estalviarà, en total, prop de 9 milions d’euros i rebaixarà la seva massa salarial de manera important, i el futbolista signarà per dues temporades i cobrarà 6 milions d’euros per cadascuna.

Això sí, volarà a Milà més tard del que estava previst. De fet s’esperava que es desplacés ahir mateix a la capital de la Llombardia, però l’Inter va frenar el viatge. Per equilibrar els comptes, a l’entitat nerazzurra necessiten que hi hagi sortides abans d’incorporar nous jugadors. Ara mateix Antonio Conte en té 32 a les seves ordres. En aquest sentit, és clau que es tanqui l’operació que ha de portar Diego Godín al Càller. Altres, com Dalbert, Ranocchia, João Mario i Brozovic també són a la rampa de sortida. El cas és que de moment Arturo Vidal haurà d’esperar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)