Barça

El Barça estarà al bombo 2 en el sorteig de Champions

Champions sorteig. Els blaugrana queden enquadrats al costat d’Atlético, City, United, Ajax, Xakhtar, Dortmund i Chelsea. El Madrid i el Sevilla, com l’actual campió, el Bayern, estaran en el bombo 1

Els representants de LaLiga ja saben des de quin bombo partiran en el sorteig que se celebri a Nyon l’1 d’octubre. El Barça queda enquadrat en el bombo 2 junt amb l’Atlético de Madrid. Els blaugrana tindran un rival del bombo 1 que no podrà ser ni el Madrid, com a campió de lliga, ni el Sevilla, campió de l’Europa League, que estan en el bombo 1 però si que li podrà tocar altres caps de sèrie com el Liverpool, la Juventus, el Zenit i el Porto i el campió de la Champions el Bayern de Munic. Cap d’aquests equips del bombo 1 podrà enfrontar-se entre si en la fase de grups.

En el 2, al marge del Barça i l’Atlético, està la resta de clubs amb els coeficients més alts. S’inclouen el Manchester City, el Manchester United, Xakhtar, Borrussia de Dortmund, Chelsea i Ajax. Encara falten per definir-se els clubs dels bombos 3 i 4, que dependran, en molts casos, d’aquells que es classifiquin a través de les rondes prèvies que encara estan en joc. Unes prèvies on s’ha caigut el Benfica que ha estat eliminat i ha permès que ja es coneguin la composició dels dos primers bombos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)