Barça

Real Madrid - Barça en la primera jornada de la lliga femenina

Primera divisió. El sorteig ha emparellat l’equip blanc, que debuta en la màxima categoria, contra el campió en l’estrena de la competició

El Barça de Lluís Cortés començarà a defensar el títol de lliga que va aconseguir la temporada passada en un partit molt especial. El sorteig celebrat aquesta tarda a la seu de la RFEF ha determinat que l’equip blaugrana visiti el Real Madrid en la primera jornada, que es disputarà el cap de setmana del 3 i 4 d’octubre. L’equip blanc s’estrena aquesta temporada a la primera divisió femenina, ocupant el lloc del Tacón. Serà el primer clàssic de la història en aquesta competició. El partit de tornada tindrà lloc en la jornada 18, a l’Estadi Johan Cruyff, el 31 de gener.

El derbi català, que enfrontarà Barça i Espanyol, es disputarà el 6 de gener, al Johan Cruyff, i el 23 de maig, a la Dani Jarque. Les blanc i blaves van ser últimes el curs passat, però es van salvar per la crisi del coronavirus.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)