Triomf còmode del Barça davant el Girona (3-1)

Barça. Coutinho i Messi, amb un doblet, marquen la diferència a favor de l’equip de Koeman

El Barça ha guanyat per 3-1 el Girona amb comoditat en el segon assaig de pretemporada, disputat aquest vespre a l’Estadi Johan Cruyff. Coutinho i Messi, en dues ocasions, han marcat per a l’equip blaugrana. Samu Saiz ho ha fet pels gironins.

L’equip de Ronald Koeman, vestit amb la tercera samarreta, de color rosa, s’ha avançat en el minut 21: Messi ha filtrat una pilota a l’àrea i Trincao ha aprofitat per assistir Coutinho que, tot sol, ha enviat la pilota a la xarxa. Una estona abans, el brasiler havia enviat un xut al travesser després de tocar en un defensa. Poc abans del descans, Messi ha signat el segon amb un xut sensacional amb la cama dreta des de fora de l’àrea.Una doble rematada de Messi Araujo, i una falta directa xutada per l’argentí que ha fet lluïr Juan Carlos han estat les altres oportunitats clares de la primera part.

El Girona ha retallat en el primer minut de la segona part: Frenkie De Jong ha perdut una pilota al mig del camp i Samu Saiz ha culminat el contracop consegüent superant Neto. Messi, però, ha tornat a marcar la diferència de seguida, amb un xut que ha tocat en Ramalho i ha descol·locat Juan Carlos. L’argentí, juntament amb altres vuit titulars -Jordi Alba, Piqué, Sergi Roberto, Busquets, De Jong, Griezmann, Trincao i Coutinho- han estat damunt la gespa durant una hora.

Pedri ha estat protagonista en la darrera mitja hora, posant a prova José Aurelio Suárez en unes quantes oportunitats.