Barça

Dia D per al vot de censura

Barça. Els impulsors de la moció contra Josep Maria Bartomeu i la seva junta directiva han d’entregar avui les signatures recollides. Ahir al matí en tenien 14.100 i eren molt optimistes

Avui és el dia. O caixa o faixa. Els impulsors del vot de censura contra el president del Barça, Josep Maria Bartomeu, i la seva junta directiva han d’entregar a les sis de la tarda, a les oficines del club, els suports que han recollit des que el procés es va iniciar, l’últim dia del mes d’agost passat. Ahir, a primera hora del matí, van anunciar que ja sumaven 14.100 signatures. És a dir, que s’apropaven a les 16.520 que necessiten per portar a les urnes el vot de censura.

L’optimisme era gran entre els promotors de la iniciativa, vuit grups d’opinió i tres precandidats a la presidència, i continuaran treballant sense descans fins a l’últim moment per aconseguir el seu objectiu. La precandidatura de Víctor Font, Sí al Futur, va informar també que només ahir havien recollit a la seva seu 1.300 signatures més. Els promotors ja consideraven ahir un èxit el volum de suports rebuts, tenint en compte la situació actual de pandèmia i que no hi ha partits al Camp Nou, i creien que superaran les 16.520 signatures que es necessiten.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)