Barça

20.687 signatures

Barça. La plataforma Més que una Moció aconsegueix un èxit espectacular i posa contra les cordes Josep Maria Bartomeu i la seva junta directiva

Èxit espectacular de la plataforma Més que una Moció. Els seus integrants han entregat aquesta tarda 20.687 signatures en les oficines del club en suport a la moció de censura contra el president el club, Josep Maria Bartomeu, i la seva junta directiva. La plataforma, integrada per vuit grups d’opinió amb el suport de tres precandidats a la presidència (Víctor Font, Jordi Farré i Lluís Fernández Alà) necessitava un mínim de 16.520 signatures.

El següent pas és la validació d’aquestes signatures. Es farà en un termini màxim de deu dies, amb presència d’un membre del club, un de la plataforma i un de la federació catalana de futbol. Si de les signatures lliurades avui, 16.521 són vàlides, es convocarà un referèndum, en el qual els socis del Barça decidiran si Bartomeu ha de deixar el càrrec. Perquè la moció de censura triomfi, es necessitarà, amb un mínim de participació del 10% dels socis amb dret a vot, el suport del 66,6% dels socis que votin.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)