Barça

Suárez passa examen d’italià

Barça. L’uruguaià viatja a Perusa per fer la prova i aconseguir així el passaport italià, però això no vol dir que fitxi segur pel Juventus, que ha començat negociacions amb Dzeko (Roma)

Dia frenètic per a Luis Suárez. L’uruguaià va entrenar-se a primera hora del matí a la ciutat esportiva Joan Gamper i després va agafar un avió cap a Perusa, on va passar un examen d’italià, pas previ a poder aconseguir la nacionalitat italiana. L’examen, segons La Gazzetta dello Sport, va durar una hora, amb una prova oral i una altra d’escrita. Segons el mateix diari, Suárez va aprovar l’examen i obtindrà el nivell B1 d’italià.

Aconseguir la doble nacionalitat era necessari per a l’uruguaià per fitxar pel Juventus, el destí escollit pel davanter després que Ronald Koeman li comuniqués que no comptava amb ell. Suárez fa setmanes que té un acord amb el club de Torí, però no acaba de deslligar-se del Barça perquè vol cobrar l’any de contracte que li queda. Aquest fet ha provocat que el Juventus hagi començat negociacions amb Dzeko, davanter del Roma i que la sortida de Suárez del Barça es compliqui encara més.

Koeman, després del partit contra el Girona, va comentar que no compta amb Suárez, però que si finalment l’uruguaià no marxa, el considerarà un més de la plantilla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)