Barça

Duch: “No crec que Bartomeu dimiteixi, però ens agradaria clar”

Moció de censura. Els portaveus de la plataforma ‘Més que una moció’ fan balanç: es ratifiquen en la idea de moció històrica i diuen que “Bartomeu no hauria de dimitir per evitar l’escarni en una futura votació ni per por, ha de dimitir per la incapacitat de saber governar el club”

“Bartomeu ha de dimitir. Però no ho ha de fer per por ni per evitar un escarni públic a les urnes, ha de dimitir perquè ha demostrat que és incapaç de governar el club. Fa temps que hauria hagut de prendre aquesta decisió. Si dimitirà o no? No ho sé, m’agradaria. Jo crec que no ho farà. Però en tot cas el soci tindrà l’oportunitat de parlar. Ara de moment ja hi han hagut 20.000 socis que han donat suport a la moció. És una moció històrica. La massa social del Barça està viva. El balanç que fem és extremadament positiu. Tanquem aquesta fase 1 molt satisfets i ara obrim la fase 2 d’activació de la campanya. Això no hi ha qui ho aturi”. Són paraules de Marc Duch, portaveu de la plataforma Més que una moció, just l’endemà d’haver presentat a les oficines del club més de 20.000 signatures contra Bartomeu i la seva actual junta.

Els vuit grups d’opinió que han impulsat la moció han fet balanç de tot el procés en una roda de premsa celebrada aquest migdia al Col·legi de Periodistes de Catalunya. Satisfacció màxima des de l’organització: “El cas Messi ha estat un detonant. La cirereta que ha fet decantar la balança. Però és important destacar que el pastís ja existia. El descontent de la massa social amb la gestió de Bartomeu fa temps que existeix. Hem posat una eina a l’abast del soci i ha sortit bé”, ha explicat Duch. “Deien que érem un grup de bojos, però aquest grup de bojos ha aconseguit una cosa que era impensable fa dues setmanes enrere. Ara seguim. El proper objectiu és l’Assemblea de Socis Compromissaris. Estem molt focalitzats en aquest acte”, ha explicat Ricard Faura, membre de Dignitat Blaugrana i un dels altres portaveus de la plataforma.

Tots dos coincideixen a dir que esperen com a màxim un marge d’error en la validació de les butlletes d’entre un 4% i un 6%. “Tot el que sigui superior serà estrany i ho revisarem”, asseguren. Un cop constituïda la mesa, s’obrirà un període de 10 dies per validar el recompte oficial i continuar amb el procés del vot de censura.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)