Barça

Pep Guardiola: “No sé quines intencions té Leo Messi en el futur”

Barça. “No tinc res a explicar del que va passar perquè Messi es va expressar a la perfecció”, ha reblat el tècnic sobre l’interès del City de fitxar-lo

Pep Guardiola ha donat una roda de premsa i una de les qüestions d’actualitat era conèixer el seu parer sobre la situació de Leo Messi. El tècnic del Manchester City era el club que tenia aparaulat el fitxatge de l’argentí si aquest arribava a una resolució amistosa per la rescissió del seu contracte. Un fet que no es va produir. “No tinc res a explicar del que va ocórrer perquè Messi es va expressar a la perfecció. És un futbolista del Barça, un club al qual estimo, i res més”, ha explicat el tècnic català que no ha entrat a fer valoracions de què pot passar la temporada vinent. “No sé quines intencions té Leo Messi en el futur”, ha reblat.

Un altre tema d’actualitat és l’arribada de Thiago Alcántara al Liverpool. “No vam estar interessats a portar-lo a Manchester perquè tenim altres futbolistes en aquesta posició. Però m’alegro que vingui a la Premier, la lliga gaudirà d’un gran tipus”, ha explicat el preparador que ja pensa en la nova temporada. “Tinc la sort de treballar en aquest club i amb aquests jugadors. Vull esforçar-me més perquè l’equip rendeixi més i l’afició estigui orgullosa”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)