Barça

Koeman no compta amb Riqui Puig

Barça. El tècnic holandès parla amb el de Matadapera, li diu que es busqui equip i ja no el convoca per al Joan Gamper contra l’Elx

Ronald Koeman no es talla. Aquest matí, per sorpresa, ha parlat amb Riqui Puig i li ha dit que no compta amb ell i que el millor que podria fer és buscar-se una sortida, segons ha explicat Gerard Romero a RAC-1 i han confirmat a aquest diari fonts properes a la secretaria tècnica del Barça. Koeman, després de dos partits amistosos, no troba encaix per al de Matadepera en el seu dibuix tàctic i ha pres una decisió que fa mal a un gran sector del barcelonisme, que veia en Riqui Puig un dels jugadors diferencials del nou Barça.

Koeman ja no ha convocat Riqui Puig per al partit contra l’Elx d’aquesta tarda, com tampoc no ha fet amb els sis jugadors amb els que no compta: Luis Suárez, Arturo Vidal, Umtiti, Rafinha, Todibo i Wagué.

La secretaria tècnica haurà de valorar ara què fer amb Riqui Puig. El més lògic seria buscar una cessió per si hi ha canvi d’entrenador la temporada vinent i sí decideix que el de Matadapera tingui una oportunitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)