Barça

Edgar Badia evita la golejada

Trofeu Joan Gamper. Victòria per la mínima del Barça gràcies a un gol matiner de Griezmann. Debut de Pjanic amb la samarreta blaugrana

Sense Riqui Puig, descartat de manera sorprenent per Ronald Koeman, ni tampoc els descartats Luis Suárez, Arturo Vidal i Umtiti, el Barça ha guanyat el trofeo Joan Gamper a un dels equips que han pujat a primera divisió, l’Elx que dirigeix Jorge Almirón.

En l’últim assaig abans que debuti a la lliga diumenge vinent contra el Vila-real, els blaugrana han estat molt superiors al rival, però només han pogut marcar un gol, en el minut dos, per culpa de la gran actuació del porter català, Edgar Badia. Antoine Griezmann ha marcat l’únic gol del partit culminant una acció iniciada per Messi i després d’una bona centrada de Jordi Alba. Koeman ha alineat un onze que podria ser el que té al cap per jugar amb el Vila-real, amb el seu ja clàssic 4-2-3-1 i amb Ansu Fati com a titular.

Han estat moltíssimes les oportunitats que ha tingut el Barça, però Edgar Badia ha evitat els gols de Griezmann, De Jong i Messi a la primera part i ha continuat amb el seu recital d’aturades a la segona, de nou a peus de Messi i amb una mà espectacular a rematada de Trincao, que ha jugat l’última mitja hora, com també Pjanic, que ha debutat amb la samarreta blaugrana. Qui no ha tingut minuts és Semedo, que podria deixar el Barça aviat rumb a la Premier League.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)