Barça

La Juventus descarta oficialment Luis Suárez

Barça. El director esportiu del club italià assegura que el seu nom no està en la llista d’objectius perquè no podrà nacionalitzar-se a temps

Fabio Paratici, el director esportiu de la Juventus, ha manifestat a Sky Sport que el seu club descarta incorporar Luis Suárez perquè no serà possible que l’uruguaià aconsegueixi el passaport italià abans del pròxim 5 d’octubre. “Hem de treure Luis Suárez de la llista dels objectius”, ha sentenciat el directiu. “Els temps per aconseguir la ciutadania italiana superen els del mercat”, hi ha afegit. De fet, segons Paratici, el davanter del Barça mai ha estat, en realitat, a prop de la Juve: “Quan hi va haver l’oportunitat d’arribar a ell, vam comprovar que el tema de la ciutadania era un obstacle. No ha estat possible escurçar el temps pel que vam haver de renunciar a ell.”

L’examen que Suárez va aprovar dijous passat, a Perugia, doncs, no li servirà per ser comunitari, de moment, a la Serie A. L’uruguaià continua sent jugador del FC Barcelona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)