Barça

Suárez posa rumb al Metropolitano

Mercat. El Barça i l’uruguaià arriben a un acord per a la rescissió del contracte que els unia i el davanter acabarà fitxant per l’Atlético de Madrid

Acord total entre Luis Suárez i el Barça per a la rescissió del contracte de l’uruguaià, que no comptava per a Ronald Koeman. El tercer màxim golejador de la història del Barça marxarà amb la carta de llibertat i el club blaugrana li pagarà una part de l’any de contracte que li quedava.

Tot fa indicar que una vegada quedi tot signat, Luis Suárez fitxarà per l’Atlético de Madrid. El club madrileny està també a un pas de cedir Álvaro Morata a la Juventus i l’uruguaià és el davanter escollit per Diego Simeone per a substituir-lo. Luis Suárez havia estat en negociacions amb la Juventus, inclús la setmana passada va viatjar a Itàlia per passar un examen d’italià, tràmit necessari per obtenir la nacionalitat italiana. Que aquesta no pugui arribar a temps per ser inscrit a la lliga de campions ha fet que els torinesos el descartessin.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)