Barça

Oficial: Wagué, cedit al PAOK de Salònica

Mercat. El Barça cedeix el senegalès al club grec, que es farà càrrec de la fitxa

Moussa Wagué jugarà aquesta temporada 2020/21 cedit al PAOK de Salònica. El futbolista va ser caçat per les càmares arribant ahir a Grècia i el Barça i el conjunt grec han oficialitzat avui l’acord. El PAOK es farà càrrec de la fitxa del jugador.

Amb aquesta cessió, Ronald Koeman veu com un dels futbolistes descartats pel seu projecte marxa del Camp Nou. La baixa del senegalès i la imminent marxa de Semedo obligaran al Barça a reforçar el lateral dret.

Moussa Wagué va debutar amb el primer equip del FC Barcelona el 13 d’abril del 2019, en un Osca-Barça, corresponent a la 32a jornada de Lliga. El senegalès ha disputat un total de sis partits amb el primer equip: quatre a la Lliga i dos a la Champions League. A la competició europea va debutar en els últims instants contra el Borussia Dortmund, fet que va suposar el seu primer partit al Camp Nou, i contra l’Inter de Milà al Giuseppe Meazza. Al palmarès de Wagué figura la lliga aconseguida la temporada 2018/19. Aquesta anterior temporada va jugar cedit al Niça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)