Barça

Arturo Vidal s’acomiada de l’afició culer

Mercat. El xilè tanca l’etapa al Barça amb unes boniques paraules cap als aficionats blaugrana i a tots els professionals del club amb qui ha compartit bons i mals moments en les dues últimes temporades

Arturo Vidal ha tancat la seva etapa al FC Barcelona i n’enceta una de nova a Milà, a les files de l’Inter d’Antonio Conte. El futbolista xilè ha volgut tenir unes boniques paraules de comiat envers l’afició culer en un missatge publicat a les seves xarxes socials: “Avui m’acomiado de tots al FC Barcelona després de viure dos anys meravellosos en aquest gran club. Marxo orgullós d’haver vestit aquesta samarreta i d’haver pogut jugar al costat de grans jugadors i molt bones persones. Vull agrair a la meva família, als meus companys, als entrenadors, als doctors, a l’staff i a tota la meravellosa afició que sempre m’ha demostrat la seva estima. Començo una nova etapa en la meva vida però sempre estareu tots en el meu cor. Ens veiem aviat i visca el Barça!”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)