Barça

Acord per l’arribada de Sergiño Dest

Acceptada. El Barça, que havia convençut el jugador, iguala l’oferta del Bayern i s’emporta el lateral americà

En espera de l’acord oficial, el Barça incorporarà el lateral dret Sergiño Dest (19 anys), procedent de l’Ajax, que rebrà 20 milions d’euros fixos més cinc en variables. El conjunt blaugrana finalment ha igualat l’oferta que havia presentat el Bayern i ha arribat a les demandes inicials de l’Ajax, però, a més, té el vistiplau del jugador, que s’inclinava més per recalar a Barcelona que no pas a Munic. Les tibantors a la caixa han provocat que el Barça hagi hagut d’apel·lar a la joventut a l’hora de reforçar la plantilla. Un cop es consumi la sortida de Nélson Semedo al Wolves, el conjunt blaugrana tancarà el fitxatge de Dest.

Dest és un futbolista de 19 anys amb doble nacionalitat (estatunidenca i neerlandesa) i amb una experiència de 30 partits amb l’Ajax, deu dels quals en competició europea. Les grans actuacions del curs passat, el del seu debut, han atret l’atenció dels grans equips, que lluitaven per aconseguir els seus serveis. El Barça i el Bayern de Munic participaven en la subhasta, amb 25 milions d’euros com a preu final. El Bayern va posar sobre la taula els 25 milions (20 + 5 en variables), motiu pel qual el Barça va decidir apujar la primera oferta, que preveia una cessió i una opció de compra o un límit de deu milions d’euros pel seu traspàs. La voluntat del jugador sempre ha estat més propera a jugar al Camp Nou, de manera que la seva arribada queda tancada si no hi ha una sorpresa d’última hora.

El Barça no les tenia totes atesa la potència econòmica del Bayern i és per això que va decidir engegar altres opcions com ara la de Max Aarons, lateral de 19 anys amb nacionalitat anglesa i jamaicana, que la temporada passada va ser titular (36 partits) en la Premier amb el Norwich, i la d’Emerson. El club conserva el 50% dels drets compartits amb el Betis del jugador brasiler, un fet que n’afavoria el fitxatge. Finalment, aquestes dues operacions han acabat en no res, ja que el Barça ha pogut tancar la seva primera opció per substituir Semedo.

Esperant la marxa

Per fer-ho possible tot plegat, però, falta que es completi el pas de Semedo al Wolverhampton. Les condicions entre totes les parts ja estan acordades i ara només cal fer-ho oficial. Els blaugrana obtindran una suma d’entre 32 i 35 milions d’euros, tot i que amb les variables podrien arribar a ser 40. El més important, però, és que el club alliberarà un sou i, vistes les circumstàncies, això és ara mateix la gran prioritat. Semedo signa pel Wolves, un equip que pretén fer un salt endavant en la Premier i a Europa.

PAGAMENTS

El Barça havia convençut el jugador, que s’ha inclinat per jugar al Camp Nou

ALTERNATIVES

El club tenia a la recambra Aarons (Norwich) i Emerson (Betis) si no tancava Dest
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)