Barça

Acord entre el Barça i Suárez per fitxar per l’Atlético

Barça.

El Barça i Luis Suárez han arribat a un acord perquè el davanter uruguaià pugui jugar a l’Atlético de Madrid. Després d’una reunió entre els advocats de Suárez i representants del conjunt blaugrana, el club ha quedat convençut a canvi d’alguns variables assequibles. La prioritat del Barça era que el futbolista no pogués reforçar un rival directe i que, a més, ho fes pagant una part de la seva fitxa (l’Atlético li completaria l’altra part perquè el davanter cobrés la mateixa quantitat que tenia estipulada amb el Barça) però finalment, el conjunt blaugrana ha accedit a deixar-lo marxar.

Un cop la llibertat està desencallada, caldrà veure la renegociació dels termes entre l’Atlético i Suárez ja que el conjunt madrileny comptava amb una sortida lliure del jugador uruguaià. Tenint en compte que el gran escull era que el Barça el deixés marxar, l’entesa entre el jugador i el seu futur club està coll avall i s’haurà de tancar demà mateix.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)