Barça

Sergi Roberto: “Creuava els dits perquè Messi es quedés”

Barça.

El capità, Sergi Roberto, ha afirmat que no s’imaginava el Barça sense Leo Messi. “Com tots els culés vaig pensar que no podia ser veritat que no continués amb nosaltres”, ha afirmat en una entrevista a Rac1: “Evidentment si era la decisió que ell volia, la respectava perquè és un jugador que ho ha donat tot per al Barça. Però al mateix temps creuava els dits perquè amb ell som molt més forts. Estem molt contents amb el Leo”.

Més respostes a l’entrevista

Professionalitat de Messi

És un jugador molt professional. No cal ni que dubteu que donarà el cent per cent.

Sensacions posteriors al 2-8

Estàvem tots amb una mentalitat que gairebé volíem deixar de jugar a futbol. Però has de reflexionar, fer que passin els dies i ara han passat unes setmanes i ja és una temporada nova. Estem ambmolta il·lusió per afrontar aquesta temporada.

Moments després del partit

Va ser com el dia del Livrpool, els ànims estaven pels terres. Aquesta temporada venim d’un curs sense guanyar títols i això ens ha de donar més ganes de tornar a jugar.

Vuit temporades al Barça

Per mi ja era un somni fet realitat quan vaig arribar al Barça amb 14 anys. Sempre anava any a any. No m’ho hagués pensat mai que acabaria sent un dels capitans, havent viscut 284 partits amb el primer equip del Barça.

Retirar-se al Barça?

El Barça és el club de la meva vida però jo sóc una persona que m’agrada viatjar i viure altres experiències així que m’agradaria acabar la meva carrera als Estats Units.

Confiat en l’equip?

Sempre tinc la confiança que podem guanyar la Champions cada temporada. Confio plenament en l’equip i en l’entrenador.

Moviment a l’entorn

En el vestidor intentem estar al marge d’aquests temes. No pots evitar assabentar-te però ens hem de centrar en lo nostre, entrenar diàriament i dur i intentar començar en les millors condicions.

Riqui Puig

És una decisió que ha de prendre el Riqui. En el meu cas veig tenir molat paciència perquè és molt complicat competir amb jugadors de tant nivell i jo sempre sóc partidari que el Barça t’han de fer fora. Si el seu somni es triomfar al Barça, la temporada es molt llarga i passen moltes coses. Parlant sobre el meu cas vaig decidir lluitar el meu lloc i m’he quedat vuit temporades.

Sortida de Suárez

Si marxa a l’Atlético, serà un equip molt més fort. Un jugador com el Luis fa fort qualsevol equip.

Sensacions amb Koeman

Ens ha fet treballar moltíssim. Els entrenaments estan sent molt llargs i trobo que estem molt bé tan físicament com tàcticament i que duri així tota la temporada. A Koeman el veig molt ben preparat, tant tàcticament com parlant amb el jugador, diu les coses clares i això sempre és bo per l’equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)