Barça

“És bonic tenir la família i els companys al costat”

A prop seu. Luis Suárez va estar acompanyat per la seva dona, els seus fills i per Messi, Busquets, Sergi Roberto, Piqué i Jordi Alba

Li van preguntar si considerava que el seu final en el Barça ha estat a l’altura del que ell ha estat per al club i no va voler fer sang. “Cada jugador ho viu a la seva manera. Jo m’ho guardo per a mi. Que hi hagi companys i la meva família aquí, en l’acte del meu comiat, és molt bonic”, va respondre Luis Suárez, en una clara insinuació del que és realment important per a ell. I sí, allà, a la sala de premsa Ricard Maxenchs, li feien costat la seva esposa, Sofia Balbi, i els seus tres fills, Delfina, Benjamín i Lautaro. No hi van faltar tampoc els quatre capitans de la primera plantilla del FC Barcelona: el seu íntim amic, Leo Messi, Sergio Busquets, Sergi Roberto i Gerard Piqué. També hi era un altre veterà: Jordi Alba. La vella guàrdia d’un equip que busca tornar a ser campió. Ara, però, sense Luis Suárez.

El club va estar representat, a més de pel president, pels principals responsables del futbol professional blaugrana: Òscar Grau, el director executiu del club; Guillermo Amor, director de relacions institucionals i esportives, i Ramon Planes, el secretari tècnic.

La família i els companys van fer costat a Luis Suárez també en el recorregut que va fer pel Camp Nou per última vegada com a futbolista del Barça. De fet, es van fotografiar al seu costat damunt la gespa de l’Estadi, en una imponent imatge en la qual també apareixen els tretze trofeus que ha aixecat l’uruguaià vestit de blaugrana.

EL CLUB

Òscar Grau, Ramon Planes i Guillermo Amor també van ser-hi presents
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)