Barça

Ansu brilla en el debut de Koeman (4-0)

Barça.

Ronald Koeman s’ha estrenat amb una golejada en el primer partit oficial. El protagonisme, però, no ha estat per al tècnic si no per Ansu Fati que ha anotat un doblet i ha provocat un penal. El Vila-real ha estat una joguina a mans del Barça que ha jugat a pler en el primer temps i que en el segon s’ha dedicat a contemporitzar.

Koeman ha introduït poques variants en l’onze inicial que, de seguida, ha sotmès al Vila-real a un gran domini. L’equip d’Emery ha plantat un 4-4-2 molt dèbil perquè ha estat incapaç de posar-se amb contundència davant les incursions dels blaugrana. Així les coses, Ansu Fati ha marcat el primer gol en el minut 15 en una passada llarga a Jordi Alba que ha assistit a la perla blaugrana amb una passada enrere. El davanter també ha marcat en una transició ofensiva conduïda per Coutinho i molt mal defensada pel rival (19’). Després de dos apropaments més, Ansu ha provocat un clar penal de Mario Gaspar que ha executat Messi amb un xut fort i ras davant Asenjo. A dos minuts del descans, el Barça ha marcat el quart gol en una centrada de Messi cap a Busquets que Pau Torres s’ha introduït en la pròpia porteria.

Amb el partit solucionat, el Barça s’ha dedicat a conservar la pilota sense gaudir d’ocasions ressenyables. Només dues de Messi en el minut 65 i en el 86, que han fet lluir Asenjo, ha pogut eixamplar les diferències. El Vila-real, en canvi, no ha fet ni pessigolles en tot l’enfrontament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)