Barça

“Hem fet una molt bona primera part”

Ronald Koeman. Entrenador del FC Barcelona

Després del partit, Ronald Koeman es mostrava molt satisfet per l’actuació del seu equip. “Estic molt content pel joc que hem fet, sobretot en la primera part. Hem marcat quatre gols, hem jugat a un molt bon ritme i amb canvis de posició al davant, hem robat pilotes i el nostre joc de transició ha estat òptim. Per tot això hem dominat un rival, el Vila-real, que té bons jugadors.”

La sensacional actuació d’Ansu Fati va provocar els elogis del tècnic holandès. “S’ha de destacar el bon partit que ha fet i el rendiment que ha donat. Té molt futur, però encara ha de millorar alguns aspectes. De vegades perd la concentració i ha de buscar la regularitat en el seu joc. Contra el Vila-real ha demostrat que té un gran futur en el Barça. Què li he dit quan l’he canviat? Que avui sí que ha fet un bon partit, no com en l’amistós de la setmana passada contra l’Elx.”

Interrogat pel canvi de sistema que proposa, Koeman es va mostrar optimista: “Per a mi el més important és tenir els jugadors que puguin jugar amb aquest sistema. I els tenim. Ho hem demostrat en els partits que hem jugat i també en els entrenaments.” Sobre Antoine Griezmann va dir que vol que jugui “partint des de la banda dreta, cap a dins”, i sobre la possibilitat d’incorporar un davanter de referència, que “sempre és bo tenir un futbolista d’aquestes característiques. Si arriba, tindrem un altre pla de joc”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)