Barça

El recompte de signatures comença amb polèmica

Barça. La mesa del vot de censura ha acordat que trucarà als socis de les signatures dubtoses i, hores més tard, ‘Més que una moció’ ha manifestat la seva desconfiança en aquesta mesura

Com estava previst, a dos quarts de deu d’aquest matí s’ha constituït la mesa del vot de censura, que ha acordat, en una reunió que també ha comptat amb la presència de Joan Manuel Trayter, síndic dels socis, que el personal del FC Barcelona revisarà cadascuna de les 20.687 signatures presentades i, en cas de dubte, la butlleta en qüestió passarà a ser estudiada per un servei de grafòlegs. A més, es contactarà telefònicament amb els socis signants d’aquestes butlletes. “La Mesa s’ha constituït amb tota normalitat i després d’un debat on totes les parts han exposat les seves idees, hi ha hagut una total unanimitat a l’hora de decidir el funcionament d’aquest procés de validació que hem començat sense cap incidència”, ha manifestat Josep Maria Vallbona, membre de la federació catalana i president de la taula.

Passades les set de la tarda, però, la Plataforma Més que una moció ha manifestat, des del seu compte de Twitter, una certa desconfiança en la manera com s’està fent el recompte:

“Socis i sòcies ens han notificat que han rebut SMS i trucades per confirmar la seva signatura.

1. Demanem preservar la intimitat i la protecció de les dades.

2. Assegurar que aquest ús no té cap altra motivació.

3. Que el cas sigui prou complexe com per demanar la verificació.”

El període de validació tindrà lloc durant un temps màxim de deu dies hàbils. Perquè el vot de censura tiri endavant serà necessària la validació de 16.521 signatures.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)