Barça

Dest passa la revisió mèdica

Mercat. El fitxatge del lateral dret pel Barça serà anunciat avui. La idea del club és que l’internacional pels Estats Units sigui presentat aquest divendres i s’incorpori ja als entrenaments a les ordres de Ronald Koeman

El fitxatge de Sergiño Dest pel Barça serà oficial quan els dos clubs signin tots els contractes del traspàs. El jugador, que va arribar dimarts a la nit a Barcelona, i el club blaugrana ja van avançar ahir feina i Dest va passar la revisió mèdica. Va passar proves a la ciutat esportiva Joan Gamper i també a l’hospital de Barcelona. Totes les proves les va passar de manera satisfactòria. La intenció del club és que divendres el jugador ja s’incorpori als entrenaments a les ordres de Ronald Koeman i que sigui presentat en una roda de premsa que serà telemàtica.

Sergiño Dest, lateral dret de 19 anys que arriba per cobrir la vacant deixada per Semedo, signarà un contracte per cinc temporades i l’Ajax cobrarà pel traspàs uns 20 milions d’euros més cinc en variables. El club d’Amsterdam, que sempre ha tingut una gran relació amb el Barça, ha acceptat cobrar ara una quantitat i la resta en diferents pagaments, per facilitar així el fitxatge del jugador internacional pels Estats Units que també volia el Bayern de Munic. La decisió de Dest de jugar al Barça va fer decantar la balança del costat blaugrana.

El jugador podria entrar ja en la llista de convocats per al partit que els de Koeman jugaran diumenge vinent a les nou del vespre, al Camp Nou, contra el Sevilla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)