Barça

Oficial: Sergiño Dest, nou futbolista del Barça

Acord tancat. El Barça oficialitza la contractació del lateral de l’Ajax. L’operació s’ha tancat per 21 milions d’euros més 5 en variables i el jugador serà presentat demà divendres

Oficial. Ara sí. Sergiño Dest és a tots els efectes nou jugador del FC Barcelona. El club blaugrana acaba d’emetre un comunicat on confirma l’acord amb l’Ajax. El cost de l’operació és de 21 milions d’euros més 5 milions d’euros en variables en funció del seu rendiment i objectius assolits. El lateral signa per a les pròximes 5 temporades i tindrà la mateixa clàusula de rescissió que Ansu Fati, 400 milions d’euros.

Sergiño Dest serà presentat de forma oficial demà mateix (13.45 h), en un acte que com ja va succeir amb Miralem Pjanic serà fet de forma telemàtica. Avui l’equip juga a Balaídos i demà Dest coneixerà els seus nous companys en la sessió de recuperació que farà l’equip l’endemà del partit contra el Celta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)