El Barça passa per sobre del Logronyo a mig gas

1a divisió femenina. Les blaugrana esclafen el que serà el seu rival en la final de copa amb gols de Martens, Graham, Losada, Aitana (2) i Putellas

BARÇA 6 LOGRONYO 0

BARÇA:Cata, Codina, María León (Crnogorcevic, 55’), Melanie, Losada (Alexia, 64’), Marta (Jana, 55’), Patri, Aitana, Graham, Oshoala (Mariona, 64’) i Martens (Bruna, 55’).LOGRONYO:Pamela, Cazalla, Inés, Sílvia, Leticia, Ida Rebecca (Boho, 43’), Grace (Pierina, 45’), Elloh (Judith, 63’), Pizarro (Carolina, 63’), Julie i Valdearenas.GOLS:1-0 (6’) Martens. 2-0 (17’) Graham Hansen. 3-0 (20’) Vicky Losada. 4-0 (42’) Aitana Bonmatí. 5-0 (81’) Alexia Putellas. 6-0 (92’) Aitana Bonmatí.ÀRBITRE:Paola Cebollada.

Per si no havia quedat prou clar, el Barça va tornar a demostrar ahir que està molt lluny de la majoria d’equips de la primera divisió: segona jornada de lliga i segona golejada de les blaugrana. Aquesta vegada a casa i contra el Logronyo. Infinitament superiors a les seves rivals des del servei inicial, les jugadores de Lluís Cortés van sentenciar el partit abans del minut 20 amb tres gols: el primer, de Lieke Martens; el segon, de Caroline Graham, i el tercer, de la capitana, Vicky Losada. Aitana Bonmatí, aprofitant una errada defensiva ridícula, va signar el quart abans del descans.

A la segona part, amb tot dat i beneït, el Barça va aixecar el peu de l’accelerador i Cortés, que ja havia deixat alguna de les seves habituals titulars a la banqueta, va aprofitar per fer rotacions. Tot i així, el partit va continuar sent un atac i gol contra la porteria de les visitants. Alexia Putellas, que precisament va sortir en el segon temps, va signar el cinquè en el tram final i Aitana va repetir, arrodonint el marcador en l’afegit.

El febrer del 2021 el Barça tornarà a enfrontar-se al Logronyo en la final de copa 2019/20. Queda clar qui és el favorit.