Barça

El Barça-Madrid, dissabte dia 24 a les 16 h

Horari definit. El clàssic es jugarà sense públic, seguint les recomanacions sanitàries fixades pel Govern

Oficial. El clàssic ja té dia i hora. LaLiga ha donat a conèixer avui els horaris de la setena jornada de lliga i ha fet públic que el Barça-Real Madrid de la primera volta del campionat es jugarà finalment dissabte dia 24 d’octubre a les quatre del migdia (Movistar LaLiga). El primer clàssic de la temporada 2020-21 es jugarà a aquesta hora per assegurar-se uns alts índexs d’audiència al continent asiàtic.

La temporada passada el clàssic del Camp Nou havia estat fixat en un inici el 26 d’octubre a la una del migdia, però LaLiga i el comitè de competició l’acabarien ajornant al 18 de desembre per evitar que el partit es convertís en una protesta social en clau política com a resposta a la dura sentència del Tribunal Suprem contra els líders polítics catalans que van liderar el Procés.

El clàssic es jugarà sense públic al Camp Nou, seguint el protocol sanitari que marca la Generalitat. El clàssic jugat la temporada passada al Bernabéu, l’1 de març, va ser l’últim desplaçament oficial de lliga que el Barça va jugar amb públic abans del confinament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)