Barça

Entregat el protocol per a l’assistència de públic contra el Ferencváros

Barça. Estudia l’entrada de 1.000 persones al Camp Nou i no d’un 30% de l’aforament com permet la UEFA, però en el club no són optimistes amb la resposta del govern de la Generalitat

El FC Barcelona va fer arribar dimarts a la secretaria general de l’Esport un protocol perquè un miler de socis puguin veure en directe el debut de l’equip de Ronald Koeman en la lliga de campions, dimarts vinent, contra el Ferencváros. El club blaugrana vol aprofitar que la UEFA permet l’entrada d’aficionats als estadis en les seves competicions, però no és gaire optimista amb la resposta de la Generalitat després de les noves restriccions anunciades dimecres per aturar l’augment de casos de coronavirus a Catalunya, que entraran en vigor aquest divendres.

La UEFA, en les seves competicions, permet l’ocupació del 30% de l’aforament d’un estadi, però el Barça en cap cas passaria del 25% en el pla que ha elaborat per al retorn dels seus socis al Camp Nou en els tres primers partits de Champions. El Barça aposta per un retorn progressiu, amb mil espectadors contra el Ferencváros, 10.000 contra el Dinamo de Kíev i 25.000 contra el Juventus.

El protocol enviat a la secretaria general de l’Esport està basat en el que ja va elaborar la comissió Espai Net i Segur, dirigida pel directiu Joan Bladé, per intentar que entrés públic al Camp Nou en el partit contra l’Atlético de Madrid de l’últim campionat de lliga, un fet que va quedar totalment descartat. Entre d’altres coses, a banda de la distància de seguretat a les graderies, s’especificava l’ús obligatori de mascaretes, la distribució per tot el recinte de dispensadors de gel hidroalcohòlic i senyals informatiu visibles. També un pla perquè no hi hagués aglomeracions a l’entrada i la sortida del Camp Nou.

El vicepresident de l’àrea social, Jordi Cardoner, va explicar la setmana passada que, si la Generalitat permetia l’entrada d’aficionats a l’estadi, els abonats que hi volguessin anar haurien d’apuntar-se a una llista i, si aquesta era més gran que les entrades disponibles, es faria un sorteig com el que es fa per a les finals. A més, els abonats haurien de passar a buscar la seva entrada corresponent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)