Barça

Proposen l’1 i 2 de novembre

Vot de censura. El Barça suggereix a la Generalitat fer el referèndum durant dos dies i descentralitzar-lo en vuit seus: sis a Catalunya, una a Madrid i una altra a Andalusia

El FC Barcelona ha remès a la secretaria general de l’Esport el protocol per organitzar el vot de censura a Josep Maria Bartomeu i la seva junta directiva. El club blaugrana proposa una jornada electoral doble: el diumenge 1 i el dilluns 2 de novembre. Un dia festiu i un dia laborable, per tal de facilitar la participació i la conciliació dels socis amb les seves obligacions laborals i familiars.

A més, també proposa descentralitzar els punts de votació, adaptant-los a la distribució territorial dels socis. N’hi hauria un total de vuit: sis a Catalunya, un altre a Madrid i un altre a Andalusia. En aquest sentit, la Federació Catalana de Futbol ha ofert les seves seus per als socis que hagin de votar en territori català i, per la seva banda, el Barça ha demanat permís a la federació espanyola per fer ús de les seves instal·lacions a Madrid i Andalusia.

Segons els estatuts del Barça, tenint el compte el dia en què van ser validades les signatures, hi ha temps fins al 2 de novembre per a la realització del referèndum, que s’ha de convocar amb un mínim de cinc dies de marge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)