Barça

Koeman respon Griezmann

Sempre clar. L’entrenador blaugrana, que descarta Ter Stegen per al clàssic, diu que qui mana és ell, que tots els futbolistes no poden jugar de 10, i que el francès pot rendir a la dreta

Ronald Koeman torna a parlar clar en la sala de premsa. Com sempre. Ell és l’entrenador i ell mana en el vestidor. Li ha deixat clar a Antoine Griezmann. El francès, després de jugar amb la selecció francesa, va dir que Didier Deschamps sí el posa en la seva posició, centrat. Resposta de Koeman. “Cadascú té dret a dir el que vulgui. He parlat amb ell. Hem parlat sobre la seva posició i el seu rendiment. Li he dit que busco el millor per a l’equip i jo crec que ha de jugar per la dreta. Pot jugar també de 10 i de 9, però decideixo jo pensant en l’equip. L’entrenador mana i el jugador ha de treure el màxim rendiment de les seves qualitats. Només un pot jugar de 9, un de 10, un de 7. Jo no poso a un jugador en una posició que no és la seva. Griezmann pot jugar en banda per dins. Que li agrada més jugar en una altra posició, sí, però no podem jugar amb deu futbolistes jugant de 10”, ha dit l’holandès, que té clar que ha de fer el francès per anar a més. “Ha de treballar fort, ser disciplinat. Com ho està fent. Han hagut quatre o cinc jugades que hauria d’haver tret millor rendiment”.

També ha explicat Koeman que Dembélé no va anar la setmana passada a entrenar de manera voluntària. Eren entrenaments que ell mateix havia posat. “Té molta qualitat. Poc a poc estarà bé físicament. Els que no han jugat molt han entrenat dijous i divendres. Ell i els altres, només van tenir dos dies de festa. Només en van fer quatre Neto i Piqué perquè ho havien jugat tot. Estic molt content dels entrenaments de Dembélé”, ha explicat un Koeman que té clar que Messi no descansarà a Getafe tot i l’esforç que va haver de fer a Bolívia amb la selecció argentina. “Vull el millor equip en cada partit. Sempre hi ha cansament després dels partits de seleccions, però crec que pot jugar tots els partits que venen. Porta molts anys jugant amb un calendari molt atapeït. Crec que si no juga, està més cansat. És un guanyador que vol jugar sempre”.

Koeman tampoc ha volgut jugar a enganyar i ha descartat pràcticament Ter Stegen per al clàssic de la setmana vinent. “Està treballant en el camp des de dimarts. No crec que arribi al clàssic, és massa aviat i no hem de posar dates. Ja veurem quan pot tornar”, ha dir el tècnic blaugrana, destacant també la feina de Neto. Un altre nom propi de la roda de premsa ha estat el de Pjanic. Koeman té clar que serà important en les properes setmanes, amb set partits en 23 dies. “Va arribar més tard per la Covid-19 i ha trigat a agafar la forma. Li ha anat bé jugar amb la seva selecció, tot i el cop a l’esquena. Els metges m’han dit que podrà jugar sense problemes segur que tindrà els seus partits amb el calendari que tenim ara”. Pel que fa a De Jong, l’entrenador blaugrana reconeix que no va estar bé contra el Sevilla, però el disculpa. “No va estar al seu nivell contra el Sevilla. És autocrític i ell sap quan no ha estat al seu nivell. Tothom té dret a jugar un mal partit. No hem d’oblidar que és un jugador molt jove. L’altre dia amb la selecció va ser el millor sobre la gespa”.

I el Getafe, el rival de demà, un equip sempre complicat que Koeman ha seguit. “Hem de destacar la seva trajectòria en els últims anys, està fent coses molt bones, ha arribat a Europa. És un equip guanyador i és mèrit del seu entrenador i dels seus jugadors. A Holanda, van haver moltes queixes pel seu joc. No les comparteixo. Cada entrenador busca el màxim rendiment del seu equip. Hi ha moltes maneres de guanyar un partit i l’àrbitre és qui ha de marcar la línia. És un equip molt competitiu. Haurem de buscar els espais”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)