Barça

Junior i Pjanic entren en una convocatòria de 23 jugadors

Barça. Contra el Getafe, Koeman podrà comptar amb tots els seus futbolistes excepte Ter Stegen, Umtiti i Alba

El Barça ha fet pública la llista de convocats per al partit de demà a la nit, al Coliseo Alfonso Pérez de Getafe. Les principals novetats respecte a l’última llista són l’absència de Jordi Alba, per lesió, i el retorn de Clémént Lenglet, després de complir sanció. També és notícia la presència de Junior Firpo, que no s’ha entrenat els últims dies per culpa d’unes molèsties, i de Miralem Pjanic, que havia tornat tocat de la convocatòria amb la seva selecció. En la convocatòria també han entrat els jugadors del filial Mingueza, Iñaki Peña i Arnau Tenas.

Aquests són els 23 convocats per Ronald Koeman: Neto, Iñaki Peña i Arnau Tenas (porters); Dest, Piqué, Lenglet, Araújo, Mingueza, Junior Firpo (defenses); Sergi Roberto, Sergio Busquets, De Jong, Pjanic, Aleñà, Riqui Puig, Coutinho (migcampistes); Messi, Griezmann, Ansu Fati, Trincao, Braithwaite i Pedri (davanters).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)