Barça

Neto: “Ja parlarem del clàssic, demà tenim un partit molt important”

Champions League. El porter del Barça assegura que el seu equip està centrat en el debut a la Champions de demà, contra el Feréncvaros

El brasiler Neto ha parlat aquest migdia en roda de premsa. en la prèvia del debut del Barça a la Champions League, que tindrà lloc demà, contra el Feréncvaros, al Camp Nou. Aquestes són les manifestacions de qui està sent el porter titular del Barça en aquest inici de temporada.

El partit de demà: “Esperem fer un gran debut a la Champions. Necessitem un bon resultat i per això treballem. Demostrarem el que volem i el que busquem.”

Serà el porter del clàssic: “Tinc poc a parlar sobre el clàssic. Demà tenim un partit molt important i necessitem un bon resultat. Ja arribarà el moment de parlar del partit de dissabte. Estem centrats en demà.”

El burofax de la plantilla. Està d’acord amb refusar adequar el salari?: “Sobre aquests assumptes interns no ho hem de discutir aquí. No és el moment. Hi ha gent capacitada per fer-ho. Nosaltres hem de jugar a futbol.”

Sobre Coutinho: “Estic content de tenir un amic com ell a la plantilla. Ens dona molta qualitat. Ha arribat amb il·lusió, perquè torna al Barça i perquè ho fa després d’haver aconseguit. la Champions. Ens donarà molt.”

Hi ha dubtes després de la derrota contra el Getafe?: “No li agrada perdre a ningú. Va ser un partit complicat. Però s’ha d’arxivar i hem d’enfocar les nostres sensacions en el partit de demà. En el futbol tot va molt ràpid. L’important és seguir treballant. Avui hem fet un entrenament molt positiu.”

Es veu titular quan torni Ter Stegen?: “Treballo i dono el màxim per jugar i demostrar les meves qualitats. Després, l’entrenador pren les seves decisions.”

Què saben del Feréncvaros?: “Hem de tenir el màxim respecte. Tots els equips que juguen contra el Barça donen el màxim. Ells han hagut de guanyar a rivals de molt pes i es mereixen ser on són ara.”

Sobre Griezmann: “El veig molt bé, com sempre. En aquesta professió sabem com van les coses: hi ha moments que surten i moments que no. La temporada serà molt llarga, segur que ens donarà molt.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)