Barça

“No som els grans favorits, però podem arribar lluny”

Ronald Koeman parla abans de l’estrena del seu equip en la Champions

Primera roda de premsa de Ronald Koeman com a entrenador del Barça abans d’un partit de Champions. Ha arribat després de la primera derrota, a Getafe, a la lliga. Setmana important. No només pel debut europeu, també pel clàssic contra el Real Madrid de dissabte. Koeman no hi pensa.“ Totes les setmanes són importants. Volem començar la Champions amb bon peu per tenir després tranquil·litat. És important guanyar els partits de casa. Sent jugador o entrenador del Barça sempre hi ha pressió. Sabem que hi ha coses fora del camp que nosaltres no podem controlar. Treballem per fer-ho bé en el camp. No pensem que el partit contra el Ferencvaros sigui fàcil i no reservaré jugadors pensant en el clàssic”, deia un Koeman que no veu al Barça com el gran favorit per guanyar la competició. “El Barça juga per guanyar títols, però hi ha equips forts i ho haurem de demostrar. Crec que, després del que ha passat els últims anys, no som els màxims favorits, però podem arribar lluny”.

A banda de la Champions, uns quants noms propis. Començant per Dembélé, que va perdre moltes pilotes a Getafe en la seva primera titularitat. “Està treballant bé. Va perdre massa pilotes, però és la seva manera de jugar, d’arriscar i de jugar per dins. Hi havia molta gent i per això li vaig dir que jugués per fora, va estar millor el temps que va jugar en la segona part”. I de Messi, a qui veu feliç, però de qui espera més, després d’haver marcat només un gol, i de penal, en els quatre partits jugats. “El seu rendiment podria ser millo, però ell està feliç, concentrat, treballant i vol ser el capità de l’equip. També ha tingut mala sort, va fer un pal i va tenir una bona oportunitat en l’últim minut que podrien haver entrat”.

I per últim, paraules sobre Griezmann,. que va fer un altre mal partit a Getafe, on va fallar una oportunitat molt clara de gol. “Continuo dient que està treballant bé. Podem tenir millor rendiment dalt i ell és un dels que ho ha de tenir. L’únic que pot fer és treballar molt per canviar aquesta situació”.

No estan en el seu millor moment els davanters blaugrana, però a Koeman no l’importa la falta de gol. “Hem jugat quatre partits i hem fet vuit gols. No sé si hi ha un altre equip a primera que hagi marcat tants gols. Ens ha costat contra el Sevilla i el Getafe perquè són dos equips que defensen bé, però no estic preocupat per la falta de gol”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)