Barça

“Hem de mantenir el ritme de joc”

Ronald Koeman Entrenador del FC Barcelona

Ronald Koeman, l’heroi de Wembley, va debutar amb golejada en la Champions a la banqueta del Barça. El 5-1 contra el Ferencváros i el rendiment del seu equip el van deixar satisfet. “Estic content, en general. Pels tres punts i pels cinc gols. N’hi ha per estar-ne content”, deia després del partit. “Hi ha hagut moments en què hem fet molt bon futbol. Però tenim el problema que no mantenim el ritme”, comentava també. Quan li van preguntar per l’actuació dels futbolistes més joves, l’holandès es mostrava optimista: “Els he vist bé. Necessiten minuts de joc i ritme de partits. Trincão ha generat molts problemes al seu lateral i Dembélé, quan ha sortit, ha creat perill i ha marcat.” Quant a l’expulsió a Piqué, va ser clar: “Era penal, però no targeta vermella. És massa càstig. Però s’ha d’acceptar.” En tot cas, hi va veure una part positiva en el fet d’haver de jugar amb un menys: Jugant amb deu, hem marcat dos gols més. Ja ens va passar al camp del Celta.”

Per a Messi, va tenir bones paraules: “Si juga com aquesta nit, no em queixaré pas del seu rendiment. Ha treballat per a l’equip, ha fet assistències, ha marcat... De penal? Sí, però no és fàcil marcar de penal. Jo ho sé, perquè també marcava de penal.” Finalment, quan li van demanar com veu l’equip abans del clàssic i del partit a Torí, contra la Juve, Koeman va enviar un missatge als seus jugadors: “Si som capaços de mantenir el ritme de circulació de pilota i la intensitat, serem molt difícils de superar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)