Barça

Arriben els primers acords

Renovats. Piqué, Lenglet, Ter Stegen i De Jong accepten la proposta del Barça de reducció de sou per a aquest curs a canvi d’allargar els seus contractes amb més temporades

El Barça ha arribat a un acord de rebaixa de salaris per a aquesta temporada amb quatre jugadors de la seva plantilla: Piqué, Ter Stegen, Lenglet i De Jong, segons ha anunciat el club. El conjunt blaugrana, a canvi, ha hagut d’ampliar els contractes dels quatre jugadors. Tot plegat, s’emmarca dins de les negociacions que està portant la directiva amb el gruix dels jugadors per adequar els llibres de comptabilitat als problemes econòmics que afecten l’entitat.

Amb aquesta mesura es compensarà la retallada de salari d’aquest curs amb una durada més llarga dels contractes. Piqué renova fins al 2024, tot i que l’ampliació està subjecte al fet que el central disputi un nombre de partits determinats a partir del curs 2021/22 i la seva clàusula serà de 500 milions d’euros; Ter Stegen allarga la seva vinculació fins al 2025 amb una clàusula de 500 milions; Lenglet ha signat un contracte fins al 2026 amb una clàusula de 300 milions, i De Jong amplia el seu fins al 2026 amb una opció de sortida a canvi de 400 milions d’euros.

El club i els quatre jugadors van arribar a un acord ahir al migdia, però no es va anunciar fins al final del partit contra el Ferencváros. L’entitat va anunciar els acords abans de les 12 de la nit perquè avui començarà una mesa negociadora amb els treballadors del club en la qual es tractarà aquesta retallada salarial. El club podria aplicar la rebaixa de manera unilateral, però es vol establir una negociació amb tots els estaments, inclosa la primera plantilla, per posar d’acord totes les parts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)